onsdag den 11. juni 2014

37 kontra 200 og en Give Away


Da jeg startede bloggen her var det med ønsket om at dele min kreativitet og glæde ved håndarbejde med andre. Jeg havde store ambitioner om mindst ét ugentligt indlæg og lange lister om alt det jeg skulle hækle, strikke og kreere. 
Men det går ikke altid som præsten prædiker og jeg må erkende at bloggen virkelig mangler opmærksomhed.
Jeg har planer om at give den en overhaling men mangler tiden. Det kommer... En dag. 
Instagram har sneget sig ind i mit liv og det er lettere og hurtigere at dele min kreative verden med jer der er derude. For nylig rundede jeg 200 følgere på instagram... Det er mange i forhold til de 37 der følger mig her på bloggen, men det gør mig blot mere opmærksom på at jeg skal have kigget lidt på bloggen. 

Det er dejligt i vil følge med - både her og på ig og som lovet fejre jeg mine 200 ig følgere - og 37 blog følgere - med en give away. 

Du kan vinde én af disse hæklede vimpler

Den første er inspireret af 70'ernes sommer bikini og mormor firkanterne. Den måler 240 cm incl bindebånd og har 11 regnbue farvede trekanter på sig
Den anden høre til de mere almindelige flagranker med 10 vimpler i regnbuens farver. Den måler 200 cmDu kan deltage på 2 måder: 
1. Skriv en kommentar herunder om hvilken Vimpel du gerne vil vinde, og hvor den skal hænge hvis du er den heldige 
2. Find mig på instagram, del Give Away billedet, brug #SøsterÆblekindGA og skriv også her hvilken vimpel du gerne vil vinde og hvor den skal hænge hvis du er den heldige. 
Jeg trækker to heldige vindere 
Søndag den 15. Juni 2014 - og ja - du får to lodder i puljen hvis du skriver både her og på instagram:)
Tak fordi i kigger med. 7 kommentarer:

 1. Jeg var barn i 70'erne :-) og min mor og jeg havde ens hæklede gule bikinier, så jeg ønsker mig da helt klart den første, minder jo netop om dejlige sommerdage i 70'erne med stegt kylling, hjemmelavet agurksalat og rababerkompot og jordbær med fløde til dessert og sol og varme <3
  Charlotte

  SvarSlet
 2. De er altså så fine og sommerlige!
  Hvis jeg er heldig, vil jeg gerne vinde den første. Den skal hænge i stuen ved vores store vindue ud til terrassen.
  Så er der vist kun tilbage at krydse fingre XX

  SvarSlet
 3. /0'er-mormor vimplen er lige mig... den ville nok blive hængt op på mit dagplejeværelse hvor jeg dagligt ville kunne nyde synet af den sammen med mine dagplejebørn

  SvarSlet
 4. Jeg er klart til den første - den er total retro og vil passe så fint ind ved min terrassedør :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes du har en dejlig blog er en glad fast læser :-) Instragram er jeg ikke kommet igang med endnu... det kommer nok ;-)
  Jeg vil enormt gerne vinde og kan ikke bestemme mig for hvilken en jeg bedst kan lide, så det må være op til dig, hvis jeg er den heldige :-) Den vill få en plads over vores køkkenvindue :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 6. Jeg kunne godt tænke mig at vinde flagranken. Den ville være så fin til vires legehus-hygge-hule
  Knus Novicen

  SvarSlet
 7. Uha, de er fine begge to! Jeg kan dog bedst lide den trekantede (nederst) tror jeg. Har lige opdaget, at jeg aldrig har været fast læser - men jeg har altså kigget med herinde længe. Der er mange måder at følge blogs på i dag, og det er ikke dem alle, der giver klik. Selv læser jeg via Explorers feed liste og mange andre scanner via Bloglovin. Så du har sikkert mange undercover læsere :)

  SvarSlet