torsdag den 31. januar 2013

Varme fusser i en smeltetid

De sidste par dage har det dryppet udenfor. Sneen er væk og min sørgelige græsplæne viser sine ynkelige totter, men det betyder også at vi er et skridt nærmere foråret. 
Jeg har puttet mig under dynen med en famøs Fru Influenza, der passer mig lige så lidt som alle andre.
Men... jeg har forkælet mig selv har jeg. Jeg har nemlig brugt tiden på at hækle mig et par nye sutsko. De gamle kan stadig, men jeg elsker de her sutsko, og der var lige rester nok til et par til mig.


Forleden aften fik jeg en sms med et billede af en hæklet krave, som min dygtige hækle elev Betine (med bloggen I hælene på en Nullergøj) havde hæklet HELT selv. Hun var meget stolt, og jeg ligeså.

Jeg blev mindet om min kære farmor der altid gik med krave når hun skulle være fin, og trods det at klokken var mange, måtte jeg liiige prøve. Jeg brugte en anden opskrift en Betine, nemlig den som lululoves har lavet. Og den er altså ret sød og meget Farmor agtig, og den passer lige præcis min lille prinsesse. 


7 kommentarer:

 1. Det er godt nok nogle skønne futter!

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød, Mette :)

  Og hvor er de skønne de futter!

  SvarSlet
 3. Tak Anita. De er så lækre, og nemme at lave. Og Betine, du er jo blevet ret sej med den hæklenål altså!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre futter, hvor er de bare skønne! God weekend til dig. Kh. Louise

  SvarSlet
 5. Jeg fryser altid og lavede derfor også et par hæklede futter, lige som dem min oldemor lavede da jeg var barn. Men teenagesønnen fandt dem og transformerede dem til at passe hans (noget større) fod, så der må vist produceres nogle nye:-)

  SvarSlet
 6. Tak Louise. Og tyttetot- det er desværre sådan det får med lækre ting... Man troede lige man havde et par og vupti- så var de væk;)) du må igang igen.

  SvarSlet
 7. Hej, de er så fine de sutsko er det muligt man kan købe opskriften af dig? Synes ikke jeg kan finde den herinde og heller ikke Google mig til nogle så fine som dem her.
  På forhånd tak for hjælpen og god dag :) Vh, malene

  SvarSlet