lørdag den 16. marts 2013

til de små sanser

Da jeg var 10 år syede jeg mine første par bukser hjemme og en anorak i håndarbejds timerne.... og efterfølgende er det blevet til list syning hist og pist, mest i mine teenage år hvor antallet af hjemmesyede bukser voksede i skabet...
Men må erkende at symaskinen og jeg nok er mere sporadiske venner end jeg gerne så. Det kommer lidt i perioder. Som f.eks nu fordi hækle armen er lidt træt - så syr jeg.

Pladsen og tiden er pt ikke til de store sy projekter, men i disse dage har jeg syet sanseposer til et par fødselsdags børn fra min datters børnehave.


Jeg har syet i stof med forskellig farve og tekstur. Indeni er der kikærter, kidney bønner, ris og hele hvedekerner - og nej - de vare ikke evigt når man bruger tørkost som fyld, men det giver sjove lyde og god føle-fornemmelse. Disse fem er allerede givet i gave til en dejlig dreng. De kom i en stof pose med stjerner på.


Snart er der fødselsdag igen, og denne gang fylder en af pigerne år. Hun får også et sæt sanse poser, skal lige have syet en lyserød pose til dem, så er de klar til afrejse.


Og så har jeg under sansepose-syningen erfaret at man aldrig bliver for gammel til sanseposer... kæresten ville også have en, som afstresnings "bold" til jobbet - så han fik en rund med kik ærter i med på arbejde igår.

God dejlig lørdag til dig.4 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle dejlige gaver!

  SvarSlet
 2. Det var da nogle fantastiske gaver til børn og voksne. Skønne farver og så fint at de gives i en lille pose♡

  SvarSlet
 3. Tak Lotte- ja så har man lidt styr på dem... Især når der skal ryddes op;)

  SvarSlet
 4. De er bare så fine og søde :-)
  Krammer fra Connie

  SvarSlet