lørdag den 30. marts 2013

To på en pind

Påske ferien for mig har budt på sommerhus hygge med min lille familie, mine søskende og deres nærmeste, hvilket har været rigtig dejligt. Jeg har nået at lave lidt kreative syslerier som der kommer lidt billeder af de kommende dage. Men lige nu, idag, har jeg strikket endnu et par sokker færdige. Jeg strikker "to på en pind" og det er altså bare skide smart... Strikke strikke strikke og vupti - et PAR SOKKER. Ikke én sok men et PAR! Fantastisk. De her er strikket uden hæl og ret fantastiske sove sokker, og en bestilling fra nevøens mor. De her er grå og får lige en grøn kant så den rette længde opnåes (ja jeg strikker i rester men de er da meget søde alligevel).

6 kommentarer:

 1. Måske jeg en dag skulle give det en chance, men jeg er nu mest vild med strømper strikket på pinde - rigtig gammeldags...:-)
  Har prøvet at strikke dem på rundpind, men synes det forsinker strikningen med alle de afbrydelser... Måske en vanesag, for jeg kan godt se det smarte i at kunne bruge ALLE sine rester...

  SvarSlet
 2. Kan kun anbefale dig at prøve. Det er simpelthen så smart at man får strikket begge sokker på en gang... Prøv selv og lur mig om du ikke syne sdet er smart når du ikke skal til at lave en mangen til;)

  SvarSlet
 3. De er super fine! Og ja, jeg er også blevet helt og aldeles tosset med at strikke to på en gang. Det er bare SÅ lækkert at tage et helt par af pindene på en gang - og man opdager aldrig helt, at det tager længere tid at strikke dem begge på en gang...;)

  SvarSlet
 4. Tak Dorte, og kan kun give dig ret- man opdager ikke rigtig at det tager lidt længere tid, netop fordi man jo ser hele parret bliver længere for hver omgang. Det er nu altså smart!

  SvarSlet
 5. Se det er da smart :-)
  Knus novicen.

  SvarSlet
 6. Det er nemlig det det er novice - skidesmart ;)

  SvarSlet