søndag den 11. august 2013

"Godmorgen.."

"...dims du bare!" var ordene jeg stod op til idag. Skønt!
Efter morgenmaden hæklede jeg videre på Regnbue Tæppet mens jeg tænkte på de projekter der følger efter. De, der kender mig,  ved at lister giver mig et overblik, og trods det faktum at jeg på ingen måder er kontrol freak, så elsker jeg at kunne sætte streg over ting der er færdige.
Tankerne blev derfor "Listet op" og jeg glæder mig over at to af projekterne allerede er færdige (det er faktisk snyd for det var ting jeg havde på lager, men... anyway).


På listen står også "Filtede Sutsko". De er færdig-strikket, men skulle lige have en tur i vaskemaskinen så de kunne krympe... Dims & Done:


Nu mangler de lige en læder sål og måske et par perler, så er de klar til at komme til et skønt hjem, hvor der også er sutsko til gæsterne.

Glæder mig til at få streget flere ting ud på listen, for ved der venter flere projekter jeg gerne vil igang med. 
Hvad står der på din "Krea To Do" liste i disse dage?

Glædelig Søndag
M

5 kommentarer:

 1. Jeg opererer også med lister over projekter og har det som dig - der er bare en vist tilfredsstillelse i at kunne strege et færdigt projekt ud i listen.

  På min liste står der en hagesmæk, som kun mangler en hæklet kant, en djævlehue til et vennepar og så har jeg ellers gang i et stort granny square-tæppeprojekt.

  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Hej, jeg bruger også lister - dog ikke så pæne som din ;-)
  Lige nu har jeg stofpose (fra LeizyB), et patchwork tæppe som er en gave, et parchworktæppe til min datter (nu jeg var igang), første forsøg med kjoler til min datter, et par bukser til mig selv (har haft mønster liggende i månedsvis) og et sæt babysengetøj som er en gave.
  Det er så dejligt med inspiration fra alle de skønne blogs - så er der altid noget nyt til to-do listen :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 3. Er glad for jeg ikke er alene om den "last". Glæder mig til at se dit Granny tæppe Anita, og hold da op hvor har du gang i mange ting Mette M.... Men spændende med variation i projekterne. Det er så nemt at blive inspireret i blogland

  SvarSlet
 4. Pyh.... Min liste er "bare" i hovedet - jeg tør slet ikke skrive ned :)
  Men en af tingene er sådan en hæklet sprutte til babylars...
  Jeg skal bare lige lære at lave en...

  hint hint.... :)

  SvarSlet
 5. Ha ha... Det kender jeg også alt for godt Betine... Det er også kun krea listen jeg tør gøre det med. Og så må vi jo
  Se om du ikke kan få hæklet en sprutte... Jeg kan nok bestikkes med en kop kaffe;))

  SvarSlet