tirsdag den 18. december 2012

Jule tendenser....


Har opdaget at jeg har en kedelig juletendens... jeg får hovedet fuld af gode ideer og ting jeg vil lave i december.
Jeg køber garn og alverdens sager ind til det, men så er det ligesom om at julenissen tager styringen, og jeg ikke når det. Sådan er det også i år, og der ligger derfor en del projekter og kigger på mig i kurven... MEN - jeg er blevet færdig med det her sæt, som jeg har lovet at vise jer; et hals-rør med håndledsvarmere.
Jeg har sat knapper i så man selv kan bestemme hvor stramt man vil have det.
Farven er ikke helt præcis på billedet, men den er lysergrøn, og skifter til mellemgrøn, og hæklet i 100% uld.
Det her er til en gave... men siger ikke til hvem og hvorfor;)


Jeg har også lavet Waldorf lanter som jeg husker dem. Havde glemt hvordan man gjorde, men fik det opfrisket via denne fine diy som Karen har lavet.
Fem af disse lygter skal (sammen med en masse andre lækkerier) være en del af en julekurv til fem kvinder der brænder for deres job, og gør det med hjerte.


Jeg håber de kan li ideen.

Glædelig 18. december.

M

3 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækkerier.... Du må altså lige lære mig at folde de fine lygter en dag - jeg kan ikke finde ud af dem ;)

  Knus

  SvarSlet
 2. Tak Betine. Det kan du tro jeg vil. Man skal bare gøre som Karen viser men den kan godt være lidt tricky når man skal folde takkerne. Så dem tager vi en dag sammen med hækle-hygge;) knus M

  SvarSlet
 3. Tak Betine. Det kan du tro jeg vil. Man skal bare gøre som Karen viser men den kan godt være lidt tricky når man skal folde takkerne. Så dem tager vi en dag sammen med hækle-hygge;) knus M

  SvarSlet