lørdag den 11. maj 2013

Lidt let

Måske kender du det - Det der med at nå enden på et halv stort projekt og have ustyrlig trang til at lave noget der er nemt og hurtigt færdigt . Sådan har jeg det ihvertfald. Mit gave projekt er færdigt (skal nok afsløre det så snart jeg kan), og jeg havde brug for at lave noget nemt.
De sidste par aftener er blevet brugt på at  hækle den her kurv fuld; to bananer, tre snack gulerødder og to paradis æbler.  ... Og mon ikke der kommer flere til.  

5 kommentarer:

 1. Åh jo, det kender jeg godt. Jeg kan finde på midt i et stort projekt liiiige at lave et lille et - bare for afvekslingens skyld.

  I øvrigt bliver det da en fin frugtskål - og så rådner de ikke ;-)

  SvarSlet
 2. Har fulgt din blog efter jeg er begyndt at hækle (for ca. 2 mdr. siden) og synes det er nogle super lækre ting du laver!
  Flot frugt og grønt du her har lavet! Synes dog tæpper er nemmere end frugt - der skal ikke tælles så meget ved tæpper ;) :p

  SvarSlet
 3. Tak for de pæne ord Ann, og velkommen til - elsker nye læsere og kommentare:) Jeg tror jeg har hæklet så længe at jeg ikke tæller så meget - hækler vist bare;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det håber jeg snart sker her - for synes det er sjovt også at lave de små ting - pt laver jeg kun rangler og tæppe om aftenen, så jeg kan se tv imens, men har da fået lavet et æg, lidt påskehøns og en miniugle (ala den du lige har lagt op) men hader altså at sy sammen :-D

   Slet
 4. Så kommer det nok snart Ann - du er godt på vej lyder det til

  SvarSlet