onsdag den 22. maj 2013

Som lovet...

Jeg har jo lovet jer at i måtte se resultatet af mit "sekskanter-sekskanter-sekskanter-og-et-par-omgange-endnu" projekt, som er nævnt her og her.

Selvom tæppet var ved at blive stjålet flere gange af både min søster og naboen, så endte det hos de rette ejermænd, nemlig Tvillingerne Freja og Johan der nu må deles om dette tæppe - det er stort nok til en tvillinge barnevogn, og til at de to kan boltre sig på det.
Jeg har brugt flerfarvet strømpegarn der variere i lyserød, lilla, blå og grøn og hæklet kanten i ren blød baby uld.

 Jeg ville gerne have en ligelig fordeling af farverne og lidt hvidt imellem sekskanterne, jeg valgte derfor at hækle sekskanterne sammen da de var færdige, men det tog sin tid, og gav mange ender der skulle hæftes... Skal jeg lave noget lignende bliver det nok med en løbende sammenhækling.
Jeg synes nu også de skulle have en lille ting hver især, så lavede disse to barnevognsophæng, og ja - de er ikke lige store, men det er Freja og Johan heller ikke.


Hvad næste projekt bliver, ved jeg ikke helt, men da det styrt regner her, og jeg skal i krea klub i aften må jeg hellere gå i skabet og finde på noget.

Glædelig regnvejrs dag.
M

7 kommentarer:

 1. Tæppet er blevet rigtigt flot. De hvide kanter mellem sekskanterne fungerer rigtigt godt!

  Jeg ville så gerne lave et tæppe, men jeg tror ikke, at tålmodigheden er til det...

  SvarSlet
 2. Hold nu op for et flot tæppe.
  Signe

  SvarSlet
 3. Tak Anja. Altså det hjælper jo hvis man tænker at man bare skal lave en lap om dagen... Så når man hurtigere derhen end man tror;) Mange Tak Signe:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være en mulig strategi, og ret hurtig kan man jo mønstret udenad. Hmm... måske jeg alligevel ender med at hækle et en dag ;-)

   Slet
 4. Virkelig flot tæppe - det kan du godt være stolt over. Og heldige børn både at få tæppe i skønne farver og super nuttede ugler :-)

  SvarSlet
 5. Ej søde. Det er simpelhen så flot og lækkert.
  Og de små ugler skal de nok få mange timer til at ligge og kigger på :-)
  Knus novicen.

  SvarSlet