tirsdag den 1. oktober 2013

Har fundet en UFO...

Da jeg i sin tid lærte håndarbejde af min elskede farmor, var det en naturlig ting at lave en ting færdig af gangen (hvis altså man ser bort fra den bluse min farmor tog frem hvert forår og trævlede halvt op fordi hun ikke kunne huske hvor hun var kommet til... Og så startede hun forfra). 
Derfor har jeg altid lavet tingene færdig og har sjældent gang i flere projekter; delvist fordi jeg elsker at se det færdige projekt, og fordi jeg på den måde undgår de famøse UFO'er (U færdige objekter).
Idag ledte jeg efter en opskrift i min store (og meget rodede) kurv, og i et lille net fandt jeg disse
Et par kvart færdige strømper efter "to på en pind" princippet, som jeg havde glemt alt om... 
Opskriften fandt jeg ikke, men nu ved jeg da hvad jeg skal lave i aften- strikke disse UFO strømper færdig.
Hvordan har du det med UFO'er?

5 kommentarer:

 1. Jeg tror alle at vi har ting liggende som vi ikke får færdige, og det kan være en kæmpe befrielse at få dem gjort færdige, eller som det jeg gjorde i søndags, trevlede hele baduljen op. Men for ikke at undgå det din farmor har været ude for, med ikke at kunne huske hvor langt hun er nået så har jeg et lille trick, så jeg kan huske hvor langt jeg er nået, og det kan du se her : http://mitkreativehj.blogspot.dk/search/label/H%C3%A6kletip

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt lave flere ting af gangen, men jeg færdiggør dem alle forholdsvist hurtigt (lige netop for at undgå pludselig at finde et eller andet et sted...)

  SvarSlet
 3. He, he - dem har jeg mange af! Fornuftigt at færdiggøre tingene, der er du godt 'oplært' af farmor :-) Heldigvis kører det lidt i bølger hos mig - starter en masse op, arbejder lidt på det meste - og så en periode hvor jeg afslutter :-)

  SvarSlet
 4. Åh jeg har mange UFO'er. Beundre din evne til at gøre en ting færdig af gangen.

  SvarSlet
 5. Det er faktisk ikke så tit, at noget ligger i meget lang tid. Det har et af mine genoptagede projekter, en cardigan til mig selv, dog gjort, og jeg ved også, at mit primulatæppe bliver et af de ting, som jeg med jævne mellemrum tager frem, men også lægger væk, for det kan godt bliver ensformigt at lave det samme hele tiden.

  SvarSlet