torsdag den 3. oktober 2013

Juler lidt...

Altså meget lidt. Men fik igår købt de første julegaver og blandt dem garn til en julegave... Nok den eneste der bliver håndlavet og det er helt fint. 
Hvad jeg skal lave kan jeg selvsagt ikke afsløre men garnet ser sådan her ud
Og jeg glæder mig. Mangler lige en hækle nål i størrelsen, så er det igang. 
Er du begyndt på julegaverne? 
Hilsen 
M

7 kommentarer:

 1. Smukke farver - Og jeg har julet længe, ellers bliver det alt for stressende og uoverskueligt synes jeg (ikke mindst for pengepungen)

  SvarSlet
 2. Det er altid spændende at se, hvad andre kan få ud af noget bestemt garn! Det ser i hvert fald ud til at være lækkert!

  Selv er jeg ikke gået i gang med noget endnu. Faktisk ved jeg ikke, hvad der skal laves, og om jeg kommer til at lave nogle hjemmenørklede pakker.

  SvarSlet
 3. Åh, jeg er slet ikke kommet i gang, og det irriterer mig lidt. Men jeg har fået en idé til 2 gaver ihvertfald:-)

  SvarSlet
 4. Jeg har indkøbt det første til en julegave. Min mor skal have et patchwork tæppe, men shyyyy... så har handlet lidt forskelligt stof.
  Bliver spændene at se hvad du får lavet :)

  SvarSlet
 5. Ja Karen Elisabeth, det kan godt blive en dyr fornøjelse... Men god ide at lave lidt hen af vejen. Det er super lækkert garn- har strikket et tæppe af det til nevøen da han var lille- også bare så lækkert og varmt! Finurligheden det er ikke godt at stresse over det- det er jo meningen det skal være hyggeligt og ikke fordi man skal!!!

  SvarSlet
 6. Det ser ud til at være noget lækkert garn! Det er så skønt med hjemmelavede gaver!

  SvarSlet
 7. Lækkert garn. Her begynder julegaveproduktionen også snart - har bare lige et par andre ting der skal være færdige først :-)

  SvarSlet